Servicer jer selv…

I dag har jeg været til service med min bil. Mens jeg ventede på at den blev færdig, tog jeg i svømmehallen, svømmede et par kilometer, saunaede lidt bagefter, og kom til at tænke… vi kører vores bil til service, hvor tit laver vi service på os selv?
Jeg er i den situation lige nu i mit liv, hvor jeg har givet den for meget gas, og er nu gået i stykker.

Lige nu Læser og genoptræner jeg ”servicere mig selv” hvis man kan sige det sådan.

Til alle som læser dette:

Tag jer tid til at servicere jer selv inden kroppen går i stykker.

Jeg har efter kun 13 år på arbejdsmarkedet præsteret og tilluske mig 2 diskusprolaps, traume i nakken så jeg ikke kan kigge op, en skulderskade, og et par hofter med slidgigt. Og er ved og tage mig sammen til, at få undersøgt knæ og ankler, som ikke helt virker som de skal.

Så det er bare en tanke tag jer af jer selv, servicer jer selv…

Resten af min dag er gået med at få hentet bilen, komme hjem og gøre klar til mere service af min kone og mig selv. Vi har investeret i et vildmarks spa, som er en stor tønde, med sæder rundt i hele kanten. En brænde ovn som er tilkoblet til, for at varme vandet op.

Det tager en 3-4 timer at varme den op og ca 1,5 trillebør brænde.


Det er lidt et projekt at få den klar men det hele værd, det er så fantastisk og sidde ude i vind og vejr, blive varmet igennem og blive helt afslappet. Man sover så fantastisk efter sådan en tur, i karet:-)zzzzzz…

           

Forfatter icanycan

Anonym.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s